3,2 km Jogging - Grote Prijs Gedelec
6,7 km wedstrijd - Grote Prijs Verzekeringen Notebaert Tiegem
12,8 km wedstrijd - Grote Prijs KBC Waranz Verzekeringen
18,9 km wedstrijd - Grote Prijs Abriso - Memorial Gilbert Terras
18,9 km aflossing 3 lopers - Grote Prijs Brouwerij 't Verzet Anzegem
Kinderen : 500m. - 1000m. - 1500m. - Argenta Anzegem
Ambianceplein.
Schrijf nu in -
klik hier

 

Inschrijven

 

Op deze pagina vindt u alle informatie om vlot online in te schrijven.

Om geldig te zijn moet uw voorinschrijving en de betaling van het inschrijfrecht bij ons toekomen ten laatste woensdag 28 augustus 2019. Inschrijvingen die na deze datum toekomen zullen als daginschrijvingen beschouwd worden.

De eerste 700 ingeschreven lopers ontvangen een uniek LOPERS-T-shirt als herinnering aan deze 39e editie van Dwars door Grijsloke. Stel uw inschrijving dus niet langer uit dan nodig.

Uiteraard kan u ook de dag zelf inschrijven. Hou er dan wel rekening mee dat u zal moeten aanschuiven. Kies dus bij voorkeur voor online inschrijven vooraf.

Wie vooraf inschrijft kan borstnummer en t-shirt reeds ter plaatse ophalen op vrijdag 30 augustus tussen 17u en 20u in de Kleine Kluis, Gijzelbrechtegemstraat 42, Anzegem (Gijzelbrechtegem)

Ook doen we een oproep uw vragen omtrent inschrijven eerst op te zoeken op deze website. Enkel indien u hier geen antwoord vindt op uw vragen kan u mailen naar ddg@grijsloke.be. Hou er rekening mee dat dwars door Grijsloke steunt op vrijwilligerswerk en dat het dus even kan duren voor u een antwoord krijgt op uw mail. Stuur ook géén mails naar andere adressen die u op deze site vindt of op uw computer opgeslagen hebt, de kans bestaat dat ze niet beantwoord worden of bij de verkeerde persoon terecht komen.

 
voorinschrijving
daginschrijving
jeugd
3,00 euro
3,00 euro
3,2 - 6,7 - 12,8 en 18,9 km
9,00 euro
12,00 euro

18,9 km aflossing

27,00 euro/team
36,00 euro/team

 

bankrekening :

IBAN BE23 7480 2517 0391
BIC Code : KREDBEBB
Dwars door Grijsloke VZW - Anzegem

 

 

Online inschrijven

 

U kan inschrijven via deze link.
Op de startpagina van de online inschrijvingen kan u uw keuze maken. Dit brengt u naar het juiste
formulier. Vul alle gegevens correct in en klik op verzenden. U krijgt dan een bevestigingsmail. In sommige gevallen kan het gebeuren dat u de bevestigingsmail niet krijgt. Vaak is het probleem te vinden bij uw spamfilter, kijk dus zeker uw spamfolder na als u de bevestigingsmail niet kreeg.
Voer ook meteen uw betaling uit en vermeld zeker de unieke code die in de mail staat. Van zodra we uw betaling ontvangen hebben is uw inschrijving definitief.
Deelnemers aan de 18,9 km aflossing dienen hun betaling in een keer uit te voeren.

 

Daginschrijving

 

Inschrijven op de dag van de koers kan in de feesttent vanaf 11 uur tot een half uur voor de aanvang van de koers, ZONIET KUNNEN WE NIET GARANDEREN DAT U IN DE UITSLAG ZAL OPGENOMEN WORDEN.
Hou er rekening mee dat u misschien zult moeten aanschuiven dus kom zeker op tijd.
Op 31 augustus bedraagt het inschrijfrecht 12,00 euro voor de koersen van 3,2 km, 6,7km, 12,8 km en 18,9 kilometer. Het inschrijfrecht van de 18,9 kilometer aflossing bedraagt 36 euro.
Het inschrijfrecht voor de kinderreeksen (500 meter, 1.000 meter en 1.500 meter) bedraagt 3,00 euro.
Wie een daginschrijving neemt kan ook de herinnering krijgen zolang de voorraad strekt.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

© 2019 Dwars door Grijsloke VZW.

Alle teksten, foto's en andere media op deze site zijn, behalve anders vermeld, eigendom van Dwars door Grijsloke VZW. of één van de sponsors en mogen slechts overgenomen worden na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar. Noch Dwars door Grijsloke VZW. noch hun medewerkers kunnen aansprakelijk gesteld worden voor eender welke schade die voortvloeit uit foute of onvolledige informatie op deze pagina.

Site ontworpen, onderhouden en online gezet door Erik Pauwels

laatst bijgewerkt op 13-07-2019